Friday, 4 November 2011

Malam Minggu kami




Ari sabtu seharian kami lepak dok kat umah. Dah mati kutu (bosan weiii) sebab dah tak tahu apa nak buat. Last2 aku ajak anak-anak aku pegi SP....bukan Sungai Petani ler tapi Sunway Pyramid jer...hehehehe.
En. hubby tak ekut sebab ada kerja. Aku dengan anak-anak aje.
Mula-mula sampai anak aku nak tengok orang main ice skirting. Dah terleka dok kat situ, si along ternampak restoran KFC. So dia pun ngajak mummy gi makan KFC. Padahal kat umah sebelum keluar umah, dia dah makan nasi. tapi dah anak-anak request so aku pun follow jer la.
Lepas makan, dia orang ajak mummy pusing-pusing kat situ. Dekat 1 floor tu ada Garden of Diwali sempena Hari Deepavali. So layan jer la tengak gambar-gambar kami semasa di S.P

Tengak makan KFC, sambil berfikir





Dan ini gambar depan Sunway Pyramid. Anak aku cakap keta ni sama cam keta dia. Ye la koleksi keta Ferrari SHELL punyer. Tapi ini real punya.
Dia cakap nak ambik gambar dengan keta ni. Aku pun snap jer la.
>
<
>
<
>
<






Corat coret  :  itu ajer citer n xtvt kami di malam minggu yang lepas.

2 comments:

kayrul-shah said...

bestnya dapta gambar dengan ferrari yg real punya...kalau dapat angku bawa balik nie best gak..hehehhe

Mummy Princess said...

tu ler, biar org kata kami jakun tapi kami puas ati sebab bergambar dengan real punyer Ferrari....nak beli x tahu bila dapat beli....hehehe