Saturday, 3 December 2011

Tengok Wayang




Sudah lama aku tak tengok wayang. Sekarang ni time cuti sekolah, niat hati nak bawak anak2 pegi tengok wayang. Tapi aku conpius nak tengok citer apa.
Antara 3 citer yang teringin nak tengok.





atau






atau





Corat Coret  :  Nak tengok citer Puss Boots & Happy Feet ok ler bawak anak-anak tapi kalau nak tengok citer Omak Rindu cam tak sesuai jer. Itu kena dating dengan En. Hubby jer.

1 comment:

Rozita said...

Ehh cam sama la kita. I pun teringin nak tengok tiga tiga movie tu. Tapi masalahnya, satu pun tak tengok lagi